NKS blant de beste nettsteder også i år

NKS I

16 mar 2012 NKS blant de beste nettsteder også i år

NKS Nettstudier fikk en fin tredjeplass i den prestisjefylte Farmandprisen, i kategorien Beste nettsted, i klassen ikke-børsnoterte selskaper.

For andre år på rad

– Det er en anerkjennelse for NKS Nettstudier og det betyr at vi blir lagt merke til. Det er også en honnør for oss som jobber med nettsiden hver dag og en inspirasjon til å jobbe videre. Vi har gjort mange viktige grep de siste årene og vi skal ta til oss alle tilbakemeldinger, og jobbe systematisk slik at vi kan forbedre oss ytterligere, fastslår markedssjef Cecilie Bryner.

Dette er andre året på rad at NKS Nettstudier blir vurdert som blant de beste nettsidene av Farmand. Også i fjor fikk NKS en fin tredjeplass. Årets gull gikk til Posten, mens DnB Eiendom fikk sølv.

Om Farmandprisen

Farmandprisen Beste nettsted ble opprettet i 2006. Dette er en årlig konkurranse som er åpen for alle bedrifter og offentlige virksomheter i Norge.

Fem nettsteder blir nominert i hver av de fem ulike klasser: Børsnoterte selskaper, Ikke-børsnoterte selskaper, Offentlig virksomhet, Åpen klasse og Beste Idé og Design.

Vekt på innhold og brukervennlighet

Farmandprisen Beste nettsted legger størst vekt på hvilket innhold bedriftens nettside har, og ser i tillegg på om brukervennligheten er god. Det vurderes om nettstedet er tilpasset målgruppen, i hvilken grad nettstedet er synlig på internett og brukerens opplevelser ved bruken av nettstedet.

Årets jury bestod av følgende personer: Roar Eriksen (Redperformance), Nina Furu (Webforum), Arne Hjeltnes (Creuna) og Arve Stølann Angell (Farmand Activum).

Her kan du lese mer om Farmandprisen

The following two tabs change content below.
NKS Nettstudier
NKS Nettstudier henvender seg til deg som har lyst til å lære mer, gi deg selv nye muligheter og er villig til å ta utfordringen. NKS Nettstudier vet at vil du, så kan du. Det er inspirerende å være del av dette nettverket, og vi er utrolig stolte av studentene våre.
Ingen kommentarer

Skriv en kommentar